Kick-off  is op 22 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6.
De eerste reguliere aflevering van
De Bondgenoten een dag later, om 19.45 uur. 

Speluitleg: 

De nieuwe realityshow begint op 22 oktober met een kick-off-aflevering, waarin de eerste zestien deelnemers arriveren op de luxe locatie waar ze gaan samenleven. Tijdens een speciale ceremonie vormen ze vier teams van vier. Een maand lang zijn de vier teamleden elkaars bondgenoten, die elkaar hard nodig hebben om kans te maken op 100.000 euro. Maar aan het einde van de maand zijn ze elkaars tegenstanders… en moeten ze elkaar laten vallen als ze er zélf vandoor willen gaan met de hoofdprijs.

Doel

Het doel van elk team is simpel: samen punten scoren en aan het eind van de maand als winnend team eindigen. Elk team perfectioneert het bondgenootschap in een eigen kamer, waarin ze spellen oefenen of spelen, kunnen overleggen en de broodnodige rust pakken. Elke maand begint met het credo één voor allen, maar uiteindelijk is het alles voor één. Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro… In De Bondgenoten zijn vriendschap en verraad 100.000 euro waard!

 

Slechtst presterende team

De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende team vertrekt er iemand. Met lege handen… Beide deelnemers worden vervangen. De Bondgenoten is geen afgesloten samenleving: zo kunnen de deelnemers gewoon de krant lezen. Ze mogen ook televisie kijken en bellen met het thuisfront - maar dat kost punten. Incidenteel mogen ze ook bezoek ontvangen.

Aan het begin van elke maand worden de teams opnieuw samengesteld - de puntentelling gaat weer op nul.  Nieuwe maand, nieuwe kansen… en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?


BM-Nieuws

Shownieuws Item

Telegraaf Item

MetroNieuws

Brabants Dagblad / Eindhoven Dagblad: